Får jag FTP till servern?

Nej, FTP-kontakt ingår inte i våra webbpaket. Alla webbsajter administreras och uppdateras med vårt webbverktyg Digistoff. Är detta ett problem för dig så kontakta oss så diskuterar vi hur vi löser det tillsammans.

Namnservrar

Webbhusets namnservrar är:

ns1.planeetta.net
ns2.planeetta.net
ns3.planeetta.org

Finns det språkval i Digistoff?

Språkversioner går bra att bygga upp med Digistoff. Du bygger helt enkelt samma sidor på bägge (eller fler) språk.

Besöksstatistik

Koppla Google Analytics www.google.com/analytics till Digistoff. Analytics är världens ledande program för besöksstatistik och det är gratis.

Gör så här:

1. Starta ett användarkonto på www.google.com/analytics (om du redan har ett Google-konto kan du använda det)
  2. Starta ett konto i Analytics för din domänadress
  3. Analytics ger en unik ID-kod (ser ut så här: UA-xxxxxx-x) för domänadressen
  4. Skriv in koden i Digistoff under fliken Inställningar
  5. Efter ca 24 timmar kan du börja följa med statistiken från ditt konto på Analytics