I enlighet med andra företag verksamma inom branschen stöder vi i regel de senaste två versionerna av de populäraste webbläsarna; Chrome, Firefox, Internet Explorer och Safari.

Om Internet Explorer versioner 6 till 9

Internet Explorer versioner 6 till 9 stöds ej. I specialfall där kunder så önskar kan vi mot kostnad anpassa sajten så att den ser okej ut i dessa webbläsare. Internet Explorer 8 saknar stöd för grafiska effekter som skuggningar, rundade hörn och dylikt så dessa stöds inte. Detta gäller dock inte administrationsgränssnittet där vi endast stöder de senaste två versionerna.

För användare av dessa webbläsare som önskar använda ny och säker funktionalitet finns tre alternativ:

Installera Firefox
http://www.getfirefox.com

Installera Chrome
https://www.google.com/intl/en/chrome/browser/

Uppgradera till Internet Explorer 11
http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie-9/worldwide-languages

Om Firefox 3.6 och äldre

För versioner av Firefox som inte stödjer automatiska uppdateringar, dvs. version 3.6 och äldre, är det smidigt att uppgradera till nyaste versionen på följande adress:

http://www.getfirefox.com

Om smarta telefoner och läsplattor

För smarta telefoner och läsplattor har vi pga. den fragmenterade och snabbt utvecklande marknaden i dagsläget inga riktlinjer för vilka vi stöder men gör vårt bästa för att anpassa Digistoff för dem.