Hur man lägger till Facebook plugins med hjälp av textmodulen

Facebooks sidor för utvecklare finns bland annat de populära gilla och dela knapparna som man kan bädda in på sin webbsajt. Vi ska i den här guiden visa hur man får in en gillaknapp sin sajt genom att använda textmodulen.

Börja med att gå in på den här sidan och fyll i under Like Button Configurator de uppgifter ni önskar. Klicka sedan på Get code. ​Här finns två stycken kodblock, vi kommer behöva båda två.

Gå sedan in på din webbsajt och öppna textmodulen. Här finns en pil för att expandera verktygsfältet som heter Visa verktygsfält

Klicka på den och välj sedan knappen Källa. Här klistrar man in de båda kodblocken efter varandra och klickar spara.

Som resultat fås gillaknappen på sajten.