Uppdatering av e-post- och domännamnsystem

31.5.2016 11:00

E-postadministrationen är öppen här.

30.5.2016 11:15

Nu börjar mailserverns trafik normaliseras efter morgonens rusning. Ifall du fortfarande under eftermiddagen upplever mailproblem -meddela oss på support@webbhuset.fi. Administrationspanelen är fortsättningsvis inte tillgänglig åt administratörerna -här jobbar vi vidare för fullt.

30.5.2016 09:45

Vi upplever fortfarande överlastningsproblem på mailservern, då tusentals mappar hämtas in i mailprogram pånytt. Vi ursäktar dröjsmålet och försöker få allt att fungera normalt igen under dagen.

27.5.2016 kl. 12:02

Dina mappar borde nu synas i ditt mailprogram. E-posttrafiken fungerar sgs normalt. Webbmailen fungerar snabbare. E-postadministratörerna kommer tyvärr inte ännu åt att hantera mailkonton, det har skett fördröjningar i uppdateringen av administrationspanelen.

27.5.2016 kl. 10.20

Nu löper trafiken igen. Din e-postlådas mappar kan dock ännu vara osynliga åt dig. Mapparna finns på servern, men pga serverns överbelastning har vissa problem att se dem i sitt mailprogram.

Meddelar ditt e-postprogram att dina inställningar är fel så hittar du rätt inställningar här.

27.5.2016 kl. 9.20

E-posttrafiken är fortfarande långsam och det beror på att e-postlådor och -mappar laddas på nytt och det tar lite tid.

27.5.2016 kl. 8.55

E-posttrafiken är långsam för tillfället. Återkommer med mer information inom kort.

- - -

Den 26.5.2016 förnyar vår leverantör Planeetta Internet vårt e-postsystem.

Webmailen uppdateras till ett modernare program (Roundcube). Efter uppdateringen aktiverar du din semestersvarare i webmailen.

För e-postadministratörer förnyas också administrationspanelen för e-postlådor och domännamn. Administrationspanelen stängs för underhåll tisdagen den 24.5 fr.o.m. 17:00. E-posttjänsterna fungerar dock under tiden. Natten mellan 26.5-27.5 utförs uppdateringen, som beräknas ta ca. 4 timmar.